KH Konst & Antik visar konst på MyOffice – snart möjligt för företag att leasa konstverk

Under februari kommer KH Konst & Antik att visa drygt 20 stycken konsthantverk i MyOffice nyöppnade företagshotell på Stenbackevägen i Örebro.

– Det kommer att visas oljemålningar och fotokonst av fyra örebrofotografer; Jan-Peter Lahall, Jon Lindahl, Susanne Flink och Pelle Blohm. Utöver detta visas glaskonst av glaskonstnären Kjell Engman. Vänligen kontakta mig för en bokad visning av utställningen, säger Johan Pettersson ägare KH Konst & Antik.

– Nyheten framöver är att företag och privatpersoner kommer att få möjlighet att via ett förmånligt nyframtaget leasingavtal kunna leasa konstverk allt från sex månader upp till 24 månader. Hyrestagarna kommer också att ha möjligheten att via ett utökat byteskontrakt kunna skifta konstverk varannan månad. I och med detta öppnar KH Konst och Antik nya vägar för konstintresserade företag och privatpersoner att kunna leasa konst.

,