Virginska kan vinna pris för bästa matglädje

Nu är tre skolor, tre förskolor och tre seniorserveringar klara för final i Arla Guldko 2018. Under de kommande veckorna blir finalisterna detaljgranskade av jurygrupperna, en jury per tävlingskategori. Vinnarna koras slutligen vid den stora finalgalan i Stockholm den 3 maj 2018. Virginska gymnasiet tävlar i kategorin Bästa Matglädjeskola.

– Tävlingsdeltagarna i Arla Guldko har under alla år hållit en fantastisk kvalitet, så de som tar sig till final hör verkligen till Sverige bästa i sin kategori. De är experter på att skapa matglädje. Vi ser också att många gärna tävlar igen och att de har satt upp Arla Guldko som ett mål i verksamheten, säger Carina Tollbring, projektledare för Arla Guldko.

Bilden är från en kockduell som nyligen hölls i Virginskas kök. Läs mer om Arlas Guldko:

https://kund.arla.se/om-arla/evenemang-sponsorskap/arla-guldko/

Bästa Matglädjeskola:

  • Mariebergsskolan, Karlstad
  • Slottsskolan, Vingåker
  • Virginska gymnasiet, Örebro
, ,