Direktflyg från Örebro till Phuket och Krabi – avgångar i februari nästa år

Örebro får direktflyg till Thailand TUI presenterar i dag att de fortsätter sin satsning på direktflyg från Örebro Airport och etablerar chartertrafik i form av direktflyg till Thailand. Det rör sig om två avgångar under februari 2019, till Phuket och till Krabi. Båda flygningarna kommer att genomföras med TUIs nya Boeing 787 Dreamliner som tar upp till 300 passagerare.

– Vi är väldigt glada att kunna erbjuda direktflyg från Örebro till Thailand. En av de absolut populäraste destinationerna bland svenskar. Från Phuket och Krabi når resenärerna från Örebro ungefär tjugofem av Thailands mest omtyckta resmål, säger Patrick Törn, försäljningschef TUI Sverige. Resmål för alla smaker Thailand med sina vita stränder och enastående klimat ligger i topp av de mest besökta resmålen bland svenskar. TUI har över 30 års erfarenhet av charterresor till landet och är i dagsläget det enda bolaget med charterflyg utan mellanlandning till Thailand. I Phuket och Krabi finns hotell för alla smaker och konstellationer.

– Härligt, vi har stor efterfrågan på fler avgångar till Thailand! Satsningen är mycket välkommen och vi ser fram emot ett fortsatt fördjupat samarbete kring charterutvecklingen tillsammans med TUI, säger Mikael Smedberg, vd på Örebro Airport -Vi har sedan tidigare lanserat direktflyg från Örebro till Kap Verde som en del i vår fortsatta satsning på Örebro Airport. Säger Patrick Törn, försäljningschef TUI Sverige.

foto: TUI

,