Han är ny vd för Örebro City Golf

Jonny Lindström efterträder Annica Lundström som klubbchef/VD på Örebro City Golf & Country Club. Som tidigare vice klubbchef/VD har Jonny varit en av de drivande krafterna i klubben och är väl insatt i verksamheten, uppger klubben i en information.

Jonny Lindström har en bakgrund som professionell spelare med landslagsmeriter och har även arbetat som tränare under många år. 2008 blev Jonny klubbchef på dåvarande Gustavsviks GK och sedan sammanslagningen mellan Gustavsvik och Mosjö har Jonny varit ansvarig för ekonomi, marknadsföring och försäljning.

– Om Örebro City Golf & CC ska vara en klubb att längta till, måste styrelse, jag och övriga medarbetare vara lyhörda och förstå vad medlemmar och gäster vill ha. Jag vill att såväl medlemmar som medarbetare ska känna sig stolta över klubben och den verksamhet vi bedriver så att man engagerar sig och ger det lilla extra som krävs för att nå visionen.

 

källa/ foto: Örebro City Golf & Country Club