Bilda: Handlingscraftig after work på Espresso House

Studieförbundet Bilda bjuder in till CrAfterwork den 1 mars. “Vi träffas för att skapa, inspirera varandra och umgås. Ta med dig ditt handarbete eller idé och häng på. Det gör inget om du inte har något projekt eller handarbete på gång, vi kommer se till att det finns lite material och verktyg att arbeta med. Det är också helt ok att komma och bara komma för att fika och umgås. Vi möts på Espresso House vid Våghustorget i Örebro klockan 17-21 torsdagen den 1 mars”, skriver Bilda.

– Skapandet är en drivkraft som finns i oss alla! På Studieförbundet Bilda tror vi att hantverkande är bra för både individ och samhället. Vi tror att det finns en kraft i själva skapandet och samtidigt att hantverket är ett viktigt medel för den egna livstolkningsprocessen, Ida Eriksson, konsulent på Studieförbundet Bilda.

,