Glittrande Jill bjöd på färgstark show i Conventum

På fredagen gästade Jill Johnson Örebro och Conventum Arena. Tillsammans med sitt storband bjöd hon publiken på en härlig och glittrande show under en och en halv timme. Jill har gjort ett urval av låtar och artister som influerat henne under karriären. Samtliga låtar var snyggt förpackade i en föreställning för många sinnen, Jill sjunger som vanligt fantastiskt och här fick örebropubliken även ett superproffsig visuellt framträdande som även inkluderade trapetsartist och en humoristisk ”side-kick”.

Låtskatten hade Jill plockade från artister som Frank Sinatra, Stevie Wonder, Cindi Lauper – och förstås, ikonen Dolly Parton. Örebrokuriren ger Jills show högt betyg och det är bara att gratulera publiken som hade bänkat sig i Conventum denna kväll i februari.