Döttrarna Kühler har skrivit en bok om pappa Lasse – “showdansaren, clownen och skådespelaren”

Det finns inte många i underhållningsbranschen som inte har mött och jobbat med showdansaren, clownen och skådespelaren Lasse Kühler under andra halvan av 1900-talet. I minnesboken om och av Lasse Kühler, får vi följa med på en hisnande resa genom svensk nöjeshistoria. Han blandar allvar och humor, och låter oss möta kända och okända människor som har betytt något i hans liv.

– Vi är stolta över att vi har lyckats slutföra det arbete pappa påbörjade innan han gick bort. Vi tror att många kommer att dra på smilbanden och minnas tv-program, shower och inte minst alla människor i branschen som pappa påminner oss om, säger dottern Marie Kühler Flack, som tillsammans med sin syster Cathrin Kühler har sammanställt materialet till boken.

Boken släpps den 22 februari.