MP arrangerar feministisk after work med Isabella Lövin och Alice Bah Kuhnke

Den 7 mars, dagen innan den internationella kvinnodagen, bjuder Miljöpartiet i Örebro in till en feministisk after work med klimat- och vice statsminister Isabella Lövin och kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke

Det blir ett samtal om klimat, feminism och kultur. Om hur man går från journalist till vice statsminister. Om hur vi kan bygga en framtid som inte bränner ut varken människa eller planet. Och om #metoo, jämställdhet och att vara en feministisk regering.

Samtalskvällen äger rum den 7 mars i Hjalmar Bergman teaterns pausservering, den så kallade Bassängbaren.

Under dagen kommer Isabella Lövin och Alice Bah Khunke göra studiebesök, på Jannelunds gård, i Vivalla och på Tegelbruket. Isabella Lövin kommer också att hålla en lunchföreläsning på Örebro universitet.

foto: regeringen/ press