Filmproduktionsbolaget Marilyn  har öppnat kontor i Örebro

Filmproduktionsbolaget Marilyn  har öppnat kontor i Örebro. – Örebroregionen är fantastisk, med många spännande företag. Vi har fått chansen att sitta i en härlig miljö på Creative House i Örebro, och har på kort tid fått flera nya kunder, säger Fredrik Holm, VD på Marilyn. Han tillägger:

–  Vi har fina referenser från företag som vi arbetat tillsammans med tidigare i Örebro. Det känns som en outforskad region där vi med vår bredd kan gå långt, säger Fredrik Holm.

Marilyn är filmproduktionsbolaget från Karlstad som i mer än 15 år arbetat både mot offentlig och privat sektor, och därmed inte ser sig ha någon given konkurrent i Örebroregionen. Marilyns kunder är allt från kommuner och landsting till mindre, privatägda företag samt storkunder som Santa Maria eller Löfbergs. Mottot är att vara bolaget som ”alltid berättar en bra historia.”

–  Vi gör informations- och reklamfilmer för en mängd olika branscher, och det är det som är vår styrka. Vi är en stabil partner, säger Fredrik Holm.

,