Universitetet visar upp sig under två dagar – “öppet hus för potentiella studenter”

Onsdagen den 7 mars och torsdagen den 8 mars är det dags för Universitetsdagarna vid Örebro universitet. Universitetsdagarna är universitetets öppet hus för potentiella studenter. Vi bjuder in gymnasieskolor från Örebro och närliggande städer. Under Universitetsdagarna brukar det komma cirka 2 000 besökare.

“Syftet med Universitetsdagarna är att ge presumtiva studenter möjlighet att få veta mer om vad Örebro universitet har att erbjuda till den som vill studera vidare efter gymnasiet. Våra besökare får möjlighet att se universitetet, lyssna på programpresentationer och träffa studenter. Under programpresentationerna informerar lärare och studievägledare om specifika program på Örebro universitet som till exempel Civilingenjörsprogrammet, Juristprogrammet, Civilekonomprogrammet, Psykologprogrammet och Läkarprogrammet”, skriver universitetet.

, ,