Fler besökte mässan Travel & Taste – även antalet utställare ökade i år

– Vi hade närmare 3 500 besökare 2017 och i år mer, så närmare 4 000. Fler utställare än tidigare också, närmare 110 stycken. Så man kan säga att det har ökat på båda siffrorna varje år. 2018 var sjätte året i rad som mässan arrangeras, säger Ulrika Persson en av de ansvariga för mässan.

– Kul är också att fler nya utställare än någonsin har kontaktat oss också, fler av dessa har jag frågat vart de hittade oss någonstans och har då fått svaret att de googlat sig fram på resemässa och då har Travel & Taste kommit upp.

Tävlingen Kockduellen Örebro län hölls för andra året och även det blev mer välbesökt och intresset var stort att titta på och uppmärksammandes av media. Startfältet var från början tio stycken av länets vassaste kockar men med ett avhopp blev det nio. Och av dessa var det Joe Devine som tog hem segern i år. Han driver BooNatur i Hjortkvarn, berättar Ulrika.

foto: Jan Larson

,