Hanna Järver släpper debutalbum – spelar på Klubb Mono

Nu släpper Hanna Järver sitt debutalbum So long. På albumet har hon tagit ett steg vidare ifrån den elektropop som kännetecknade hennes tidigare material och istället närmat sig ett mer organiskt och bandigt sound.

“So Long kan vid en första anblick verka vara stöpt i en klassisk popkostym, men är i själva verket fylld av detaljrika ljudlandskap som gång efter annan fortsätter att förundra. Hanna Järvers förmåga att med små medel sätta stor särprägel på sin musik gör henne till en av de mest spännande producenterna inom svensk musik just nu”, skriver skivbolaget Cosmos Music i en kommentar.

Releasen av EP:n Närke gav Hanna Järver ett genombrott och ledde till dubbla P3 Guld-nomineringar och ett SKAP-stipendium. Den 12 maj spelar hon på Klubb Mono på konserthuset.