Här öppnar Friskis & Svettis sin fjärde träningsanläggning i Örebro

I oktober öppnar Friskis & Svettis en fjärde träningsanläggning i Örebro. Den nya lokalen ligger vid tidigare Örebromässan på Adolfsbergsvägen, skriver de på sin hemsida.

– Vi ser ett högt tryck på att öppna ytterligare en anläggning nu när vi har passerat 20000 medlemmar. Och så länge det finns människor som vill träna så vill vi erbjuda det. Det är vårt främsta uppdrag, säger Helena Tranquist, verksamhetschef.

– Vi hoppas att den kan avlasta vår anläggning  Söder, som är väldigt välbesökt. Dessutom kan den serva närboende i Adolfsberg, Marieberg och södra delarna av city. Den är lätt att ta sig till och det kommer finnas gott om parkeringsmöjligheter, säger Helena.

Den 2 900 kvm stora anläggningen är i ett plan och kommer erbjuda ett brett utbud av gym-  och gruppträning, uppger F&S.

– Gymmet kommer bli vårt största. Ett komplett gym med spännande utrustning och inspirerande planlösning.

Även de flesta av Friskis gruppträningspass kommer erbjudas. Det byggs två salar, varav den ena är särskild anpassad för lugnare träning, så som yoga. Därtill tillkommer ytor för Cirkelgym, IW och spin.

– Det ska bli så kul att få skapa en ny, fräsch träningsanläggning som kan möta både nya och befintliga medlemmars förväntningar.

Avtal är skrivet med Castellum Fastigheter och bygget startar omgående.

källa: Friskis & Svettis