Studieförbundet Vuxenskolan har öppnat musikstudio – “alla stilar är välkomna”

Under året har Studieförbundet Vuxenskolan (SV) Örebro län startat en musikstudio i centrala Örebro. Studion vänder sig till unga vuxna som vill nå ut med sin musik. Studion drivs av Jon Daly Skoog ”Jon Miljon”, musikproducent, cirkelledare och verksamhetsutvecklare med lång erfarenhet av att bygga upp nya ”upcoming” artister.

Jon har ett särskilt fokus på hiphop, soul och R&B – men alla musikstilar är välkomna till studion.

Den nystartade studion är en del i att utveckla och bredda SV Örebro läns musikverksamhet. Förhoppningen är att nå ut till en större målgrupp och engagera fler människor från närområdena till centrala Örebro, men även från andra delar av länet. Studion är en trygg plats där de helt gratis får professionell hjälp att producera och spela in sin musik.

– Hos oss får man hjälp med sina produktioner, allt från att jobba med texterna till att hitta ett bra beat/sound och att göra en snygg mix. Artisterna får möjlighet att bolla sina idéer med någon som har över 15 års erfarenhet av branschen. Jag ser till att produkten som lämnar studion håller en hög nivå och låter bra, säger Jon.

källa/ foto: SV