Consid har nyanställt 100 på fyra månader – har kontor i Örebro

Konsultföretaget Consid växer så det knakar – på bara fyra månader har antalet anställda ökat från 500 till 600. Under samma tid har nya affärsområden, nya kunder och nya kontor runt om i Sverige tillkommit, vilket också resulterat i ett flertal utmärkelser.

På Consid har mycket hänt på kort tid. I en snabbt föränderlig värld gäller det att som företag vara snabbfotad för att hänga med – och det har it-gasellen uppenbarligen lyckats med.Omsättningstillväxten har under årets första kvartal ökat med drygt 35 procent jämfört med samma period föregående år. Företagets motto; ”vi bygger det företag vi själva alltid velat jobba i och som kvalitetsmedvetna kunder vill jobba med”, har en avgörande roll i allt som hänt de senaste månaderna.

Consids medarbetare har såväl specifika kompetenser som en vilja att hjälpa företagets kunder att skapa morgondagens vinnande företag. Nu ligger medarbetarantalet på hela 600, en ökning om 20 procent sedan november 2017, och företaget har därtill fått utmärkelsen “Sveriges bästa arbetsgivare inom IT och digital transformation, berättar Consids vd, Peter Hellgren.