Emil Furudahl från Saab ny PR-konsult på Four PR

Four PR, med kontor i Örebro och Stockholm, fortsätter att växa. Det senaste tillskottet är Emil Furudahl som tillträder sin nya roll som PR-konsult på Four PR:s Örebrokontor i slutet av april. Emil kommer närmast från rollen som Communication Manager på Saab, inom affärsområdet Dynamics.

Four PR, som grundades 2010, befinner sig i en stark expansionsfas. Tack vare flera nya och utökade kunduppdrag rekryterar byrån nu igen. Emil Furudahl kliver in i rollen som PR-konsult och kommer närmast från försvars- och säkerhetsföretaget Saab. Där har han haft en tjänst som Communication Manager inom Saabs affärsområde Dynamics, vars huvudkontor ligger i Karlskoga.

– Jag ser fram emot att vara en del av Four PR:s spännande resa, där jag nu kommer kunna bidra med mina erfarenheter från en komplex och teknikintensiv bransch, något som passar bra eftersom Four redan har en rad kunder som kräver den typen av branscherfarenhet, säger Emil Furudahl, nyanställd PR-konsult på Four PR.

På Saab Dynamics arbetade han med PR- och kommunikationsfrågor, både nationellt och globalt, samt ansvarade för Dynamics planering och publicering av innehåll i Saabs sociala och digitala kanaler.

– Vi är såklart glada att få in Emil i vårt team. Med hans erfarenhet av PR- och kommunikationsfrågor i komplexa sammanhang på nationell och global nivå kommer han tillföra oss mycket. Jag är övertygad om att han kommer vara en lika stor tillgång för oss som byrå som för våra kunder, säger Martin Ruist, vd och medgrundare på Four PR.

Emil tillträder sin tjänst på Four PR den 23 april.

Four PR grundades 2010 i Örebro men har i dag även kontor i Stockholm och är verksamma i hela Norden. Byrån sysselsätter i dag 7 personer och anlitas av kunder både i och utanför Sverige, inom B2B, B2C och intresseorganisationer. De största kunderna är Ford Motor Company, Lantmännen Unibake, Knauf Insulation och Engcon Holding.