Rå humor till Örebro i höst

Efter flera år av helt utsålda shower i Stockholm åker nu Sveriges största standupklubb RAW på sin första Sverigeturné på nästan fem år. Klubbens grundare, komikern Mårten Andersson, är som vanligt konferencier och har med sig ett gäng av högaktuella och prisbelönta komiker även detta år.

“På scen ser vi Årets manliga komiker Messiah Hallberg, supertalangen Carl Stanley som blev viral som 18-åring och gjorde Parlamentetsuccé som 19-åring och just avslutat sin första succéturné som soloartist. Med sig i varje stad har klubben också fantastiska gästartister och en lokal talang som får chansen att uppträda på RAW-scenen i fem minuter”, skriver de i ett pressmedelande

“Som gästartister ser vi SVT-aktuella Marcus Berggren, Tankesmedjans egna Johanna Wagrell, förra årets kvinnliga komiker Petrina Solange och Parlamentetveteranerna Kristoffer Appelquist, Karin Adelsköld och Hasse Brontén”.

Den 20 oktober kommer gänget till Örebro.