Då är det dags för Örebro Fotomaraton

Lördagen den 9 juni arrangeras återigen Örebro Fotomaraton. Förra året startade 66 deltagare, i år hoppas arrangören fotoklubben Zoom på det dubbla.

Så här går tävlingen till: “Under 8 timmar ska du tolka och fota åtta teman. Detta är en tävling för både amatör och proffs fotografer där alla får utmana sin kreativitet och förmåga att skapa ett foto med det där lilla extra. Antingen har du fotograferat länge och söker dig nya utmaningar eller kanske fotar du dagligen med din mobiltelefon och vill ta din fotografering steget längre. Oavsett hur van du är att stå bakom kameran så är du välkommen att delta. Örebro Fotomaraton kommer att utgå ifrån Wadköping i centrala Örebro som med sina närmaste grannar Svartån och stadsparken som bjuder in till en kreativ miljö med närheten till Örebro stadskärna”, skriver Zoom i en information.

foto: Lars Parbring

,