Nu släpps två extraföreställningar till Imorgon är nu

Pjäsen ”Imorgon är nu” har spelats på Örebro Teater sedan den 7 april. Nu släpper Länsteatern två extra föreställningar den 8 och 9 maj.

“Vårens stora satsning är ett brett upplagt epos som tar oss genom Örebros nittonhundratalshistoria. Med utgångspunkt i en gruva och en skofabrik vid förrförra sekelskiftet får vi följa ett par familjer genom generationerna. Det blir en dramatisk resa genom kärlek och sorg, det stora och det lilla under ett århundrade när samhället förändras i grunden. Vi följer många livsöden genom folkrörelsernas, frikyrkans och de totalitära rörelsernas framväxt, genom en stad som förändras från industricentrum till handelsplats. Berättelsen tar oss till storstrejk, emigration till USA och världskrig. Den visar oss ung förälskelse, klassresor, krossade drömmar och storslagna planer. Imorgon är nu blir en föreställning vi sällan sett i Örebro, en riktig episk helkväll med speltid på fyra timmar med två pauser”, informerar teatern.