Arbetskamrater vann 2,5 miljoner på Triss

Arbetskollegorna Fanny Klingberg och Johan Thule i Örebro har all anledning att fira ordentligt i helgen. I morse fick Fanny hela Nyhetsmorgonstudion att brista ut i ett glädjetjut när hon skrapade fram 2 500 000 kronor på på Triss, pengar som hon och Johan delar rakt av.
– Det blev en väldigt bra fredag, skrattar Fanny.

31-åriga Fanny och hennes kollega Johan, 55 år, har sedan ett drygt år tillbaka köpt Trisslotter som de skrapar tillsammans på morgonrasten på fredagar. I mitten av januari skrapade de en lott som visade sig innehålla en vinst som de aldrig tidigare fått, och som de knappt vågat drömma om. De skrapade fram tre tv-apparater och var därmed garanterade 100 000 kronor.

– Alla runt omkring skrek rakt ut och Johan trodde inte på att det var sant. Jag skrek däremot, men jag är sådan, högt och lågt, minns Fanny.

källa/ foto: Svenska Spel/TV4