Sångaren och låtskrivaren Christian Kjellvander klar för Live at Heart

Sångaren och låtskrivaren Christian Kjellvander har medverkat på över tio album, varav sex soloalbum, och resterande med bandet Loosegoats och Songs of Soil. Christian har med skivor och flitigt turnerande i Europa och USA, där han delvis växte upp, byggt upp en stor internationell publik. Han har turnerat med artister som The Cardigans, Leonard Cohen, Kris Kristofferson och Lloyd Cole. I år kommer han till Live at Heart för att medverka i festivalens Diasert-program.

På Christians Diasert kommer han att bjuda på livemusik i ett avskalat format med låtar från hans breda repertoar. Musiken varvas med dialog och vi får höran Christian berätta om livet som musiker.

Idén med att kombinera dialoger med konserter i det framgångsrika konceptet Diasert togs fram av Studieförbundet Bilda och introducerades på Live at Heart första gången 2017. I år är alltså formatet tillbaka och förutom Christian Kjellvander är även artisten Anna Stadling klar sedan tidigare.