Amerikanska The Mommyheads klara för Live at Heart

Amerikanska The Mommyheads är klara för Live at Heart. Ett legendariskt band på 90-talets popscen i USA. Bandet blev signerade till Geffen Records och producerades av den berömda producenten Don Waz (Bob Dylan, Rolling Stones) och släppte albumet The Mommyheads i slutet av 90 talet och sedan försvann.

I Sverige blev bandet väldigt mytomspunnet och flera svenska fans bad om nya låtar och en slags återförening. 2008 dök skivan You are not a dream upp och med mycket övertalning kom bandet över till Sverige och gjorde några spelningar.

Sedan dess har The Mommyheads vuxit inom poppens undergroundscen och turnerat Sverige flera gånger. Med ett nytt album klart kommer de nu till Live At Heart.

– Legendariskt pop band som har en väldigt stark fanbase i Sverige. Jättekul att ha The Mommyheads på Live at Heart med ett nytt album, säger Peter Åstedt från Live at Heart.