Hyresgästföreningen och studentkåren bjuder in till bostadspolitisk debatt

Hyresgästföreningen och Örebro studentkår bjuder in till bostadspolitisk debatt/samtal på tisdag 22 maj klockan 17.00 på Örebro Universitet, Hörsal 1, Långhuset. Hyresgästföreningens förbundsordförande Marie Linder och chefsekonom Martin Hofverberg reser just nu runt i Sverige och visar möjligheter i bostadskrisens utmaningar. De har sällskap med ekonomen och författaren Dan Andersson. Örebro studentkår medverkar.

Medverkande:
• Marie Linder, förbundsordförande i Hyresgästföreningen
• Martin Hoverberg, chefsekonom Hyresgästföreningen
• Dan Andersson, ekonom och författare
• Ullis Sandberg (S), kommunalråd
• Anders Åhrlin (M), oppositionsråd
• Lars Ströman, ledarskribent NA
• Örebro studentkår

Filip Reineby är moderator

,