Four PR öppnar kontor i Karlstad – “stärker PR-greppet i Mellansverige”

PR-byrån Four PR, med kontor i Örebro och Stockholm, vidgar vyerna västerut. Nu öppnar byrån kontor i Karlstad. I och med etableringen i Värmlands residensstad stärker byrån PR-greppet i Mellansverige.

Four PR, som startade i Örebro 2010, har vuxit organiskt och öppnade 2016 ett kontor i Stockholm, för att ännu tydligare profilera sig nationellt. Nu är det dags att rikta blickarna västerut – Four PR öppnar sitt tredje kontor i Karlstad.

– Det känns jättebra att Four PR också blir en del av Värmland. Vi har valt etableringsstad med omsorg och den respons vi fått när vi varit i Karlstad och sonderat terrängen har varit positiv. Den här etableringen ligger helt i linje med vår utpekade tillväxtstrategi, säger Fredrik Stengarn, delägare och ansvarig för Karlstadsetableringen.