White Guide: Tullängsgymnasiet kan bli Årets skolrestaurang

Tullängsgymnasiet kan bli Årets skolrestaurang 2018. De är en av 30 skolor som är nominerade. Syftet med White Guide Junior och White Guide Senior är att lyfta fram allt det goda som görs på förskolor, skolor och seniorboenden runt om i Sverige. White Guide Junior avgörs i Göteborg den 18 september 2018.

White Guide Junior är den enda tävlingen i Sverige som bedömer HELHETEN. Juryn har bedömt smak och näring, men också måltidsmiljö, service, pedagogiskt samarbete, engagemang från rektorn, kommunala satsningar, hållbarhet och andra parametrar som bidrar till att höja måltidsupplevelsen för eleverna. Totalt är drygt 200 förskolor, skolor och seniorboenden testade under det senaste året.

Kategorin Årets Skolrestaurang presenteras i samarbete med Menigo.

,