Då avslöjas sommarens Örebropratare

Måndagen den 25 juni klockan 10.00 avslöjas vilka som blir sommarens Örebropratarare. Redan nu är det klart att det rör sig om fem kvinnor och fem män som får chansen att prata fritt i en timme om valfria ämnen och spela den musik de gillar. Hittills har 30 program i serien Örebropratarna publicerats med sammanlagt fler än 300 000 lyssningar.

Även denna säsong har ”pratarna” en varierad bakgrund, allt från kultur och näringsliv till sport. Det första programmet i sommarens serie finns ute för lyssning måndagen den 2 juli. Sedan läggs de övriga nio programmen ut under de följande två veckorna.

Initiativtagare och producenter för Örebropratarna är de två frilansjournalisterna Tomas Jennebo och K-G Ekblom.

Måndagen den 25 juni är media kallad till presskonferens gällande Örebropratarna 2018. Produktionen av programmen är möjlig tack vare flera annonsörer.

, , ,