Nu kan du se Durmaz, Toivonen och Kiese Thelin på bio – SF visar gruppspelsmatcherna i VM

SF Bio visar Sveriges gruppspelsmatcher i Fotbolls-VM på flera av sina biografer över hela landet och när biljetterna släpptes tog majoriteten av dem slut inom loppet av några timmar.

– Vi erbjuder en alternativ arena för dem som vill uppleva Fotbolls-VM tillsammans och som alltid erbjuds bild och ljud av högsta kvalité i våra salonger, säger Thomas Runfors informationschef på SF Bio.

Matcherna hos SF Bio visas i samarbete med Betsson Sverige som håller i ett tävlingsmoment som ger besökarna chansen att vinna biobiljetter.

Biljetterna till Sveriges VM-matcher är gratis och endast tillgängliga för SF Bios medlemmar. Städerna där SF Bio visar matcherna är Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund, Norrköping, Umeå, Uppsala, Västerås, Växjö och Örebro.

Utöver de matcher som erbjuds till allmänheten ger SF Bio även företag möjligheten att arrangera egna så kallade slutna visningar och då kan man välja fritt bland de 64 matcher som spelas i Fotbolls-VM.

,