Roger Hjälm på Katrinelund är Årets företagare – “stort engagemang i det lokala näringslivet”

På Företagarnas sommarlunch idag utsågs Årets Företagare Örebro. Vinnaren 2017 heter Roger Hjälm som driver företaget Katrinelund Gästgiveri och Sjökrog (Katrinelund i Hjälmaren AB).

Roger Hjälm kommer att representera Örebro i länsfinalen som går av stapeln den 29 augusti tillsammans med övriga lokala vinnare av Årets Företagare. Vinnaren i länet får sedan representera Örebro län vid den nationella galan i Stockholms Stadshus i oktober.

Motiveringen lyder: ”Årets vinnare har ett stort engagemang i det lokala näringslivet och en fantastisk förmåga att skapa samarbeten med andra företag och organisationer, lokalt och regionalt. Årets vinnare har också med sitt goda ledarskap utvecklat ett lönsamt bolag i tillväxt och är en viktig innovativ aktör för turismen runt Hjälmaren. Med passion och hjärta för sitt entreprenörskap är årets vinnare en sann inspirationskälla och förebild.”