Därför byter Live at Heart datum – ingen krock med Race Day

Det blir ingen krock sommaren 2019 mellan Örebro Race Day och Live at Heart. Live at Heart har i samförstånd med Örebrokompaniet beslutat att flytta sitt evenemang till den 9-14 september.

– Det har hela tiden funnits en bra dialog mellan oss och jag tycker att det är roligt med stora evenemang i Örebro. Nu får vi se fram mot en spännande september 2019, säger Åke Lundström, VD på Live at Heart.

Nyligen uppmärksammades att två stora evenemang i Örebro 2019 delvis låg under samma period. Något som skulle kunna blivit ett problem bland annat kopplat till hotellkapacitet. Efter en snabb och positiv dialog står det nu klart att Örebro Race Day, som planerar en spektakulär bansträckning runt Örebro slott, ligger kvar den 6-8 september medan Live at Heart väljer arrangera sin festival i anslutning till Örebro Race Day, den 9-14 september.

– Det finns inget drama i det här, mer än att Örebrokompaniet och Live at Heart i ett tidigare skede borde haft en löpande dialog när vi diskuterade evenemangsdatum för 2019. Nu har vi tillsammans gjort det bästa av situationen och fått till en riktigt bra lösning både för varandra och för att maxa upplevelsen för de besökare som vill gå på båda evenemangen, säger Christer Wilén, VD på Örebrokompaniet.

,