Carl Jan värd för internationell gastronomisk akademi – lunch på slottet

Den svenska Gastronomiska akademien firar 60-årsjubileum och det firas bland annat med ett besök av den Internationella gastronomiska akademien fredagen den 15 juni. Sällskapet, med Carl Jan Granqvist i spetsen, kommer under fredagen till länet för att smaka på mat i Kajsa Vargs anda och uppleva försommaren i Grythyttan.

Besöket inleds med en lunch vid Örebro slott där menyn är inspirerad av Kajsa Varg. Därefter åker sällskapet vidare till Grythyttan för rundtur på universitetets campus och middag på Saxå herrgård. Det är Campus Grythyttans studenter som står för servering och matlagning vid middagen.

Hör Carl Jan i programmet Örebropratarna: http://www.orebropratarna.se/sommaren-2017/carl-jan-granqvist/

foto: Saxå.se

,