Länets största laddpark för bilar invigd

I dag har kommunalråd Per-Åke Sörman, Centerpartiet invigt Örebro läns största laddpark för elbilar. Laddparken är byggd av Elbilsbilisten AB, på uppdrag av myOffice Sweden och placerad på parkeringsplatsen på Stenbackevägen 6, Örebro. Parken har inte mindre än 61 laddplatser för elbilar, för två Teslabilar samt en supercharger för snabbladdning av två elbilar.

– Centerpartiet vet att bilar och lastbilar kommer att behövas även i framtiden, men de kommer då att drivas med hållbara bränslen i tanken. Teknikutvecklingen är central för att åstadkomma ett hållbart resande! Därför är denna satsning som MyOffice gör så värdefull, säger Per-Åke Sörman, kommunalråd för Centerpartiet i Örebro kommun.

– Med den här laddplatsen går vi i bräschen för ett nytt sätt att kombinera företagande, hållbarhet och delningsekonomi. Vårt mål med detta är att vara en attraktiv arbetsplats för företagare som har ett miljötänk. Genom att ladda sin elbil här, eller att vara en del i elbilspoolen, säger Jimmy Palmborg, marknadschef på myOffice. Ses på bilden tillsammans med företagets vd Tony Oscarsson.

foto: Jan Larsson

,