Richie Ramone kommer till Prisma på midsommarafton

Richie Ramone kommer till Prisma fredagen den 22 juni. Richie är mest känd som medlem i punkbandet Ramones. Richie värvades till bandet 1983 efter att trummisen Marky Ramone blivit sparkad.

Han spelade med gruppen på tre album, Too Tough to Die, Animal Boy och Halfway to Sanity, innan han hoppade av 1987. Han fortsatte dock att arbeta nära bandet, bland annat på några av Dee Dees soloinspelningar. Richie skrev också några av gruppens låtar under perioden han var medlem, varav den mest kända förmodligen är ”Somebody Put Something in My Drink” från Animal Boy.

År 2013, släppte Richie Ramone sitt första soloalbum, ”Entitled”, på DC-Jam Records. Nu är Richie aktuell med sitt nya album ”Cellophane”. Richie kommer spela både Ramones-låtar och låtar från sin solokarriär.