Här är sommarens tio Örebropratare – det populära programmet startar den 2 juli

I dag presenterades vilka tio personer som är sommarens Örebropratare. Det är nu sammanlagt 40 personer med anknytning till Örebro som fått möjligheten att prata om valfria ämnen och spela den musik de gillar mest. Bakom produktionen står Örebrokuriren och Jenneboradio. Hittills har fler än 120 000 personer per år lyssnat på de första programmen i serien. 2016 var det premiär för Örebropratarna.

Här är hela listan för årets ”pratare”: Lotta Gray, Pernilla Månsson-Colt, Louise Linderoth, Helene Lis, Mia Spendrup, Thed Björk, Peter Flack, Anton Axellie, Martin Almgren och Mats Rosenberg. Det är just Mats som inleder den här omgången med start måndagen den 2 juli.  

På bilden ses Örebropratarna Helene Lis och Louise Linderoth tillsammans med programseriens producenter K-G Ekblom från Örebrokuriren och Tomas Jennebo från Jenneboradio.

,