Återvinningen tillbaka till Tappstället – togs bort på grund av nedskräpning

Återvinningsstationen vid Tappstället i Örebro ställs ut på nytt den 28 juni – på en annan del av parkeringen än tidigare. Den togs bort för ett år sedan på grund av nedskräpning. Med den nya placeringen hoppas Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI, att stationen ska fungera utan problem.

FTI har arbetat för att kunna ställa tillbaka stationen i samma område.

– Placeringen vid pendlarparkeringen ska göra det lätt för alla hushåll att lämna sina förpackningar och tidningar på vägen till eller hem från jobbet. Det nya läget är på en mer trafikerad del av parkeringen som jag hoppas gör så att stationen kommer vara både ren och trygg framöver, säger Ulla Krohn, regionchef på Förpacknings – och Tidningsinsamlingen, FTI.