Timo sjunger Ted i Tjögsta nu på lördag

Timo Räisänen sjunger låtar av Ted Gärdestad nu på lördag den 30 juni på Tjo i Tjögsta. “I en hyllning till legendaren som tonsatt den svenska sommaren axlar Timo Räisänen manteln och tar låtskatten till nya höjder. I sommarnatten hör vi en av landets sköraste röster och explosivaste liveartister tillsammans med sina fantastiska musiker blåsa dammet av några av våra vackraste melodier och mest älskade texter”.

Efter bejublade föreställningar tillsammans med Göteborg Wind Orchestra förra året tog Timo Räisänen med sig Ted Gärdestads musik ut på turné i ett lite mindre format. Resultatet var ett 20-tal hyllade spelningar runt om i landet, inklusive en utsåld konsert på Victoriateatern i Malmö. Nu är det dags för Timo att åter bege sig ut på vägarna och sjunga några av Gärdestads vackraste låtar, tillsammans med en och annan egen slagdänga.