Four PR i nytt europeiskt samarbete – “länk till de skandinaviska marknaderna”

Det tech- och startupspecialiserade PR-nätverket Enterie breddar sitt erbjudande i Nederländerna, Italien och Sverige. Örebrobyrån Four PR är en av fem nya partners i nätverket, och kommer stärka Enterie i Norden tillsammans med den danska PR-byrån Kemp & Kjær.

Enterie började som ett internationellt samarbete mellan PR-byråer som är specialiserade på tech-startups och snabbväxande företag och har snabbt vuxit till ett nätverk som har möjlighet att stödja kunder i de flesta europeiska länder. Alla PR-byråer inom Enterie-nätverket har goda tekniska kunskaper och har stor erfarenhet av att arbeta för teknikföretag, både mogna, väl etablerade företag och tech-startups. Four PR ansluter nu till det internationella nätverket, med den danska PR-byrån Kemp & Kjaer, som tillsammans redan driver Northern PR Network. Båda PR-byråerna kommer fungera som en länk till de skandinaviska marknaderna.

– Vi har länge varit starka i att hjälpa utländska företag med kommunikation i Sverige och Skandinavien – inte minst med vårt eget nätverk Northern PR Network – och det är en del av vårt erbjudande som vi gärna utvecklar ännu mer, säger Martin Ruist, vd på Four PR.