Siw Malmkvist, Ann-Louise Hanson och Towa Carson till Brunnsparken

Siw Malmkvist, Ann-Louise Hanson och Towa Carson, giganter inom svensk showbiz som ger sig ut på turné – 186 år tillsammans – tillbaka till folkparkerna där allting började.Var och en har de sjungit sig in i den svenska musikhistorien och folksjälen. Den 28 juli kommer de till Brunnsparken.

– Folkparkerna bidrar på ett ovärderligt sätt till att sprida kultur i hela landet under sommaren då många kulturinstitutioner stänger. Det är extra roligt att under detta jubileumsår presentera turnén 186 år tillsammans tillbaka till folkparkerna där allting började med Siw Malmkvist, Ann-Louise Hanson och Towa Carson. Det kommer att bli folkparksmagi, säger Calle Nathanson, vd Folkets Hus och Parker.

Siw, Ann-Louise och Towa är tre älskade artister som tillsammans har underhållit i 186 år. Publiken kan se fram emot en show fylld med anekdoter, humor och hits, som till exempel Flickor bak i bilen, Jag hade en gång en båt och Sista Dansen (Save the last dance for me) – ackompanjerade av kapellmästare Benneth Fagerlund på piano och Martin Tallström på gitarr.

– Vi inledde våra artistkarriärer i folkparkerna, det var fantastiskt att uppträda och möta publiken där. Och nu ska det bli jättekul att ge sig ut på folkparksturné igen tillsammans med Ann-Louise och Towa, säger Siw Malmkvist.