Den 18 augusti blir det Summertime i Stadsparken – massor med musik utlovas

Nu kan Örebrokompaniet presentera konsertkonceptet ”In the Summertime” som kommer hållas den 18 augusti på scenen i Örebro Stadspark direkt efter ”Önskekonserten”. Scenen kommer gästas av både nationella och lokala artister under kvällen och startar med en riktig barnfavorit, Sjung med Pettson & Findus. En familjeföreställning där hela familjen får vara med och sjunga och skratta åt alla tokerier. En fartfylld och rolig föreställning fylld av sång och musik tillsammans med Sven Hedman och Fanny Wistrand.

–  Det ska bli jättekul att komma till Örebro och sjunga med alla barn och skrynkliga barn säger “Findus”/Fanny Wistrand

Därefter tar kvällen fart med bland annat artisten och låtskrivaren Albin Johnsén som 2014 slog igenom med superhiten ”Din Soldat”. Albin har turnerat Sverige runt och hans musik har lyssnats på över 90 miljoner gånger. Nu är Albin aktuell med ny platta. Vi är också otroligt glada över att presentera Örebrobandet Les Gordons. Dom har tidigare medverkat i Melodifestivalen.

– Vi är förväntansfulla på kvällen och glada för att få den mix av artisteri och underhållning som kommer framföras på scenen, säger Rebecca Larserö projektledare på Örebrokompaniet.

Kvällen avslutas med Louisiana Avenue med gäster. Vi kan avslöja att Amanda Ginsburg som medverkar i Allsång på Skansen på tisdag den 24 juli är en av flera gäster. Louisiana Avenue är en riktig glädjeorkester som för tankarna till Mardi Gras. Louisiana Avenue skapar tillsammans med sin publik en oförglömlig upplevelse av glädje, musik och dans och har varit ute och turnerat med bla. Danny Saucedo.

In the Summertime är ett konsertkoncept som arrangeras av Örebrokompaniet tillsammans med Kulturaktiebolaget.

–  Vi är otroligt att glada att få jobba med In the Summertime tillsammans med Örebrokompaniet. Vi har försökt hitta något för alla och hoppas på att det kommer mycket folk till stadsparken säger Björn Lycklig Wallgren på Kulturaktiebolaget