Örebro City Sport Festival: Löpband ska rulla i 72 timmar – insamling till stadsmissionen

I samband med festivalen Örebro City Sport Festival kommer det finnas ett löpband på området som ska hållas i rörelse dygnet runt under totalt 72 timmar. “Löpbandet ska symbolisera synergi, vi har ett mål i sikte och med rörelse och engagemang som drivkraft klarar vi målet tillsammans”, skriver Örebrokompaniet i en information.

“Företag, organisationer och privatpersoner kan köpa en plats på löpbandet och springa, gå eller lunka för en god sak och för ett bättre Örebro. Alla insamlade pengar går till Örebro Stadsmission”, fortsätter de.

Kostnad: Företag 1000 kronor, privatpersoner 100 kronor för en timme på löpbandet. Har ni frågor kontakta Malin Lake, Örebro Volley eller Madeleine Eriksson, Örebrokompaniet.