Örebro kommuns servicecenter stänger på grund av värmen – håller lunchstängt för att vädra ut

Den ihållande värmen gör också att temperaturen i Örebro kommuns Servicecenter stundtals stiger upp mot 30 grader. Det gör att vi från 25 juli tvingas att ha stängt en timme mitt på dagen för att kunna vädra ur ordentligt. De nya, tillfälliga öppettiderna är kl. 8.00-12.00 och kl. 13.00-16.00.

– Det är ordentligt varmt på Servicecenter, säger Ann-Kristin Norberg, förvaltningschef på Örebro kommun. Solen ligger på hela eftermiddagarna och med flera hundra besökare varje dag hjälper inte vår luftkonditionering riktigt till. Därför har vi varit tvungna att besluta att stänga en timme mitt på dagen för att försöka få inte lite ny och svalare luft.

– Även om besökslokalen nu får en timme kortare öppettider så har vi öppet som vanligt för dem som ringer till oss, säger Ann-Kristin Norberg. Telefontiderna är kl. 8.00-16.00 nu under sommaren, och dessutom kan man kontakta kommunen via sociala medier och mail.