Top Cats, Fröken Elvis och The Vanjas spelar på Järntorget

På onsdag är det dags för City Örebros sista Sommarscen med 50-tals tema kommer denna gång till Järntorget. De artister som spelar är: Top Cats, Fröken Elvis och The Vanjas.

Top Catssom var med i Melodifestivalfinalen för några år sedan, drar fulla hus landet runt. Över 40 000 likes på Facebook, mer än 20 miljoner streams på Spotify.

Fröken Elvis, ett band med fem kvinnliga artister som tolkar Elvis på svenska som skapar en begåvad blandning av rock och svensk vispop med akustisk prägel, energi och skönsång. Bandet består av fem tjejer som sjunger Elvis på svenska, utsålda folkparker och bejublade tv-framträdanden.

The Vanjas, ett av Sveriges bästa liveband landar också på Järntorget. Rock n’roll med karismatiska frontfiguren Vanja Lo. Stekheta i P3, över 100 000 streams på en vecka.

– Denna kväll kommer Järntorget att leva upp alldeles extra och får vi som vi vill kommer våra medlemmar och samarbetspartners att haka på och stärka upp torget denna eftermiddag med kompletterande erbjudanden och upplevelser, säger Nina Dahlström, Eventansvarig på City Örebro.

– Vi jobbar för en levande, trygg och attraktiv stadskärna där alla känner sig välkomna, Sommarscen kostar ingenting utan alla är välkomna till torget, vi vill att alla människor ska känna sig välkomna att uppleva stadskärnan oavsett storlek på plånbok, säger Stina Storm VD City Örebro.

Starttid: 17.00

Foto: Carrie Gilchrist
,