Marie ersätter Jimmy som säljare på myOffice

Sedan starten av myOffice 2017 har Jimmy Palmborg varit anställd som Marknadschef och bidragit till den positiva utveckling som vi haft i vårt inledande skede. Med starkt engagemang och stort hjärta har han bidragit till att myOffice på kort tid fått en utmärkt varumärkeskännedom och attraktionskraft i Örebro. Jimmy går nu vidare för att ta sig an nya utmaningar på företaget Spintr där han kommer jobba som Affärsutvecklare.

– Vi önskar Spintr och Jimmy all lycka och välgång nu och framöver, med en övertygelse om att våra vägar kommer korsas även i framtiden, säger Tony Oscarsson, VD och grundare av myOffice.

Jimmys tjänst ersätts nu tills vidare av Marie Ström från Fejjment AB som kommer gå in och vidareutveckla säljorganisationen med fokus på konferens & event där vi ser ett stort intresse och potential för utvecklingen av myOffice.