Nettbuss investerar 20 miljoner i nya bussar – fler avgångar till och från Örebro

För drygt ett år sedan investerade Nettbuss Travel närmare 20 miljoner kronor i fyra nya direktbussar för sträckan Karlstad–Västerås–Arlanda flygplats som går via Örebro. Anledningen till satsningen var en ökad efterfrågan på resor till Arlanda flygplats.

“Tack vare satsningen fördubblades antalet avgångar från Örebro över en natt med fyra nya Nettbuss Bus4You-bussar – som är bolagets premiumalternativ. Nu investerar bussbolaget ytterligare 20 miljoner på fyra nya bussar och denna gång innebär det ett fördubblat antal turer till Karlstad”, uppger företaget.

– Från dag ett har vi haft en hög efterfrågan från örebroarna att kunna resa prisvärt och smidigt till och från Västerås, Arlanda flygplats och Karlstad, utan att behöva tumma på kvalitet och komfort. Framför allt ser vi att Arlandalinjen varit populär och den får nu tre nya avgångar per dag till Arlanda flygplats och antalet avgångar till Karlstad fördubblas, säger Elvir Rascic, försäljningschef på Nettbuss Travel.

,