Wadköping och Örebro Pride: utställningen ”Bilder som berör och upprör” av Elisabeth Ohlson Wallin

I samband med Örebro Pride arrangerar Wadköping fotoutställningen ”Bilder som berör och upprör” av Elisabeth Ohlson Wallin. Elisabeth har här samlat ihop de mest uppmärksammande verken under 20 års arbete. Besökarna kommer möta allt från Jesus och Kungen till Gud som en transkvinna.

Utställningens öppettider:
Vernissage lördagen den 25 augusti kl. 13–17. Observera att Elisabeth endast finns på plats mellan kl. 13–15.

Utställningen pågår 25 augusti–9 september, öppettider: dagligen kl. 11–17.
Plats: Wadköpingsrummet på Skepparegården i Wadköping.

Bildkonstnären Elisabeth Ohlson Wallin har arbetat som fotograf i snart 40 år men blev världskänd för sin första konstutställning Ecce Homo för 20 år sedan. Både Påven och Kungahuset har reagerat på Elisabets bilder med starka budskap om kärlek och orättvisor. Många har blivit upprörda genom åren, men de flesta har blivit berörda av Elisabeths bilder.

foto: Elisabeth Ohlson Wallin

,