“Doug och Roffe skapade en musikalisk, känslosam bubbla på Konserthusets scen”

“På fredagskvällen spelade både Doug Seegers och Roffe Wikström på Konserthusets lilla scen i foajén. Doug inledde med att ta den lyhörda publiken med till hans rötter i amerikanska Nashville, då han bjöd på klassisk country och gospel. Just det lilla och nära konsertformatet passar extra bra till Dougs känslosamma och personliga texter. Efter upptäckten i programmet Jills Veranda på SVT, har han turnerat flitigt i Sverige och uppträtt flera gånger i Örebro. Precis som tidigare spelningar ger han sin trogna publik en musikalisk höjdpunkt där värme och omtänksamhet är i fokus. Spelningen varade i cirka en timme, innan det var dags att rigga om på scenen för näste artist – Roffe Wikström. Och här är det ren och skär blues som gäller, från första ackordet till finalen. Förutom att Roffe och hans band är extremt tajta och musikaliskt trygga, är den svenske blueskungens mellansnack värt entrépengen. För några timmar förvandlades Konserthusets foajé till en bubbla i bluesens och countryns tecken. Örebrokuriren ger de båda konserterna högt betyg”.

K-G Ekblom, Örebrokuriren