Örebroare sprang på löpband – samlade in över 32 000 till stadsmissionen

I samband med Örebro City Sport Festival sprang många örebroare på ett löpband för att samla in pengar till Örebro Stadsmission. Löpbandet hölls i rörelse i 58 timmar och insamlingen gav sammanlagt 32 532 kronor.

Örebro Volley var initiativtagaren till insamlingen. ” Löpbandet ska symbolisera synergi, att vi tillsammans kan göra något gott för andras hälsa och framtid. Företag, organisationer och privatpersoner kan köpa en plats på löpbandet och springa, gå eller lunka för en god sak och för ett bättre Örebro”, skrev de inför evenemanget.

– Vi vill göra ett ställningstagande med löpbandet, få örebroarna att engagera sig för både sig själv och för någon annan, sa Malin Lake, marknadsansvarig på Örebro Volley och initiativtagare till eventet.