Här öppnar Rosengrens Skafferi sin nya restaurang

Rosengrens skafferi och Örebro länsteater samarbetar för att skapa en ny kulturell mötesplats på Örebro Teater. Den 4 september ska de berätta mer om visionerna och visa möjligheterna när en ny restaurang slår upp sina portar på Örebro Teater.

–”En teaterupplevelse är mer än bara föreställningen som spelas. Teatern ska också ska vara en plats för umgänge och samtal mellan människor. När vi nu får en restaurang så möjliggör det ett mycket mer levande teaterhus med lunchteater, soppteater, samtalskvällar, sångaftnar och mycket annat. Det känns fantastiskt att äntligen kunna erbjuda Örebropubliken detta!”, säger Rikard Lekander, nytillträdd konstnärlig ledare på Örebro länsteater.

Samarbetet mellan Rosengrens skafferi och Örebro länsteater innebär en merupplevelse för teaterbesökarnadå de kan äta i samband med teaterbesöket. Rosengrens är mycket glada att också kunna fortsätta servera sin vegetariska och kravmärkta lunchbuffé på Örebro Teater, med sitt vackra läge vid Svartån.

,