Matleverantör i Örebro är en av Europas bästa tillväxtbolag

Wolt är appen som levererar nylagad restaurangmat via cykelbud och som mättar många munnar runt om i Örebro. Nu är den prisbelönta leveranstjänsten återigen med på WIREDs listan över Europas hundra hetaste startups 2018.

Wolt är utmanaren till budtjänster såsom Über eats och Foodora. Deras blåklädda cykelbud börjar sprida sig till städer runt om i Sverige och finns sedan ett tag tillbaka i Örebro. I appen kan man beställa hem mat från populära restauranger såsom: Zao Street Kitchen, Creperiet, Yerevan mangal, Mii Soo, Max och många fler. Där finns också rekommendationer på några av Örebros mest populära rätter.

Utöver att varit med på WIREDs lista över Europas hetaste startups år 2015, 2016 och 2018, så har de också vunnit 2017 års Nordic Startup Awards i kategorin Food Tech Startup of the Year. Och de fortsätter att vara ett appen att lita på när det gäller hemleverans av restaurangmat –  i såväl Sverige som runt om i Europa.