IT-konsulten Consid flyttar in i gamla Riksbanken

Efter årsskiftet öppnar IT-konsultföretaget Consid upp portarna till sitt nya kontor i Gamla Riksbanksbyggnaden intill slottet. Det är Danske Banks före detta lokal som nu fått ny hyresgäst. “Denna är dubbelt så stor, har varit väldigt eftertraktad och ligger väldigt attraktivt till, vilket gör att vi kan satsa ytterligare och fortsätta expandera i regionen”, skriver bolaget i en information.

Consid ökar under årets andra kvartal omsättningen med 41,5 procent. Omsättningen för första halvåret uppgår till 403 miljoner och man reviderar samtidigt upp omsättningsprognosen för helåret till 850 miljoner.

”En trivsam och stimulerande arbetsmiljö är några av nycklarna för vår kontinuerliga omsättningstillväxt”, menar Peter Hellgren, vd på Consid.