Lär dig brygga öl och laga antiinflammatorisk mat – Medborgarskolans kursutbud i höst

Lär dig laga antiinflammatorisk mat och brygga ditt eget öl, det är några av nyheterna i Medborgarskolans stora utbud av kurser i höst. Språk och dans är fortsatt mycket populärt över hela landet.

“Det finns ett stort intresse för hälsosam mat, vilket återspeglas i höstens kursutbud. Bland annat går det att lära sig mer om antiinflammatorisk mat i Örebro, hur det är att vara vegan i Sundsvall och läkande matlagning eller autoimmun kost i Stockholm. Det finns kurser i vegansk matlagning ibland annat Göteborg och i Stockholm kan man lära sig mer om vegansk hudvård”, skriver Medborgarskolan i en information.

Och de fortsätter: “Hembryggning av öl blir alltmer populärt. Medborgarskolan i Örebro hakar på detta genom att erbjuda flera olika kurser i ölbryggning, bland annat en kurs bara för kvinnor. I Stockholm erbjuds ölprovning med Edward Blom”.

Arkivbild från ölmässa på Conventum.

,